Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga askkoppar hos oss!

Köp billiga askkoppar online hos oss på Fyndiq! Dags att fimpa cigaretten? Vare sig det är tillfälligt i väntan på nästa rökpaus eller en gång för alla är det bra att ha en askkopp till hands. Vi på Fyndiq har ett brett och billigt sortiment av askkoppar för att du ska slippa vara den där rökaren som sprider fimpar omkring dig på marken. Välj bland fina askfat i stål med lock som håller röken borta, bärbara behållare till bilen som enkelt går att tömma, eller en liten nyckelring som du alltid kan ha till hands och ta till när det är dags att släcka. Fimpa fyndigt med askkoppar från Fyndiq! Välkommen att shoppa loss!

Tips för ett lyckat köp! Visste du att Fyndiq har askkoppar som säljs i 2-pack? Att ha flera uppsättningar att placera ut är en smart idé för att slippa springa runt och leta om du inte alltid röker på samma ställe. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En bra investering även för icke-rökare! Röker du inte alls själv, men har andra i din närhet som gör? Då kan askkoppar vara ett bra köp även för dig. Tänk vilken fröjd att slippa hitta fimpar här och var, och att veta att cigaretterna alltid ligger undangömda för nyfikna barn och husdjur. Ställ ut askkoppen utomhus, på till exempel balkongen eller altanen om sådan finns, och slipp alla dessa fimpar i glas och burkar. Underlätta städningen! Det är allas ansvar att värna om vår vackra natur. Bli en miljöhjälte du också!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.