Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda bra & billiga tändare online!

Allt från Zippo-tändare till braständare! Överlever du en kall natt om strömmen skulle gå? Det gör du nog om du har en tändare i alla fall, och eventuella strömavbrott är bara en av många bra anledningar till att ha en tändare. Därför har vi på Fyndiq samlat billiga tändare, och du kan hitta allt ifrån Zippo tändare till usb-tändare. Hos oss hittar du helt enkelt ett stort utbud av olika tändare, så du kommer säkerligen att hitta ett alternativ som passar dig. Varför inte köpa hem en braständare också? Detta och mycket mer hittar du billigt här på Fyndiq. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! En riktigt bra tändare ska fungera direkt och ha en låga som håller länge, även om det blåser. Om detta är vad du söker så rekommenderar vi den populära Zippo- tändaren. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En roligare bensintändare med tryck! Bensintändare är väldigt populära, främst eftersom de är så otroligt praktiska. Och vi på Fyndiq har såklart ett stort utbud av just bensintändare, och dessutom i flera olika varianter och modeller. Till exempel kan du handla tändare med Elvis på fodralet, hur kul är inte det? Utöver tändare har vi även tändstickor och braständare, allt för att du enkelt ska få igång elden. Kika igenom utbudet och köp hem de du gillar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.