Kundservice

Fynda bra & billiga tändare online

1 813 fynd


Filtrera

Allt från Zippo-tändare till braständare

Överlever du en kall natt om strömmen skulle gå? Det gör du nog om du har en tändare i alla fall, och eventuella strömavbrott är bara en av många bra anledningar till att ha en tändare. Därför har vi på Fyndiq samlat billiga tändare, och du kan hitta allt ifrån Zippo tändare till usb-tändare. Hos oss hittar du helt enkelt ett stort utbud av olika tändare, sä du kommer säkerligen att hitta ett alternativ som passar dig. Varför inte köpa hem en braständare ocksä? Detta och mycket mer hittar du billigt här på Fyndiq. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

En riktigt bra tändare ska fungera direkt och ha en låga som håller länge, även om det blåser. Om detta är vad du söker så rekommenderar vi den populära Zippo- tändaren. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En roligare bensintändare med tryck

Bensintändare är väldigt populära, främst eftersom de är så otroligt praktiska. Och vi på Fyndiq har såklart ett stort utbud av just bensintändare, och dessutom i flera olika varianter och modeller. Till exempel kan du handla tändare med Elvis på fodralet, hur kul är inte det? Utöver tändare har vi även tändstickor och braständare, allt för att du enkelt ska få igång elden. Kika igenom utbudet och köp hem de du gillar!

Vilken typ av tändare är bäst?

Den bästa typen av tändare varierar lite beroende på dina specifika behov, men innan du köper en tändare kan du tänka på hur du kommer att använda den. Tänk även på tändarens hållbarhet, säkerhetsfunktioner och om den är vindtät eller ej.

Hur skiljer sig en elektrisk tändare från andra typer av tändare?

En elektrisk tändare skiljer sig från traditionella tändare genom att den använder en elektrisk gnista för att tända, snarare än en flammande låga. Det gör dem oftast mer pålitliga i blåsiga förhållanden, och de behöver ingen påfyllning av bränsle som gas eller vätska.