Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda stegräknare billigt online!

Stegräknaren räknar dina steg! Låten I would walk 500 miles är en härlig låt att nynna till när man är ute och går. Men hur många steg är egentigen femhundra mil? Att hålla koll på sina steg skapar en bättre förståelse för hur mycket eller lite vi rör på oss. Därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett gäng bra stegräknare, eller pedometer som det också kan kallas, som håller koll på stegen åt dig. Här finner du billiga stegräknare online från olika märken med olika funktioner. Billiga, men aldrig så det kommer till att vi tummar på kvalité.

Tips för ett lyckat köp! Läs på om de olika stegräknarna för att välja en med de funktioner du skulle uppskatta att ha. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Stegräknare bäst i test! För alla produkter i världen så finns det mängder av tester för att vi konsumenter ska göra ett så lyckat köp som möjligt. Men vad du måste tänka på är att inte stirra dig blind på testerna utan se till dina egna behov. Kanske behöver du en stegräknare med distansmätare och kaloriförbrukning eller så räcker det bara med en simpel men smidig stegräknare som visar dina steg. Ibland behöver det inte vara svårare än så att komma igång med din träning. Och du är bara några klick ifrån att börja räkna dina steg.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.