Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Festbelysning

1 219 Fynd

Allt för festen-du hittar det hos fyndiq

Hos Fyndiq hittar du allt du behöver för festen. Här hittar du dukar, ballonger och servetter i olika stilar och färger. Behöver du fixa festlig belysning och samtidigt hitta några roliga skämtartiklar så kolla in vårt breda sortiment. Här kommer du att hitta allt du behöver för en lyckad fest.

Stort utbud av festbelysning

En riktigt bra festbelysning blir pricken över i:et på din fest. Den ultimata festbelysningen med partyljus hittar du hos Fyndiq och som vanligt är utbudet stort och varierat. Belysningen kan vara av det enklare slaget men du hittar även avancerad belysning som du styr med medföljande fjärrkontroll. Har du hängt upp din belysning på ett högt ställe är det väldigt praktisk att kunna sköta belysningen via en fjärrkontroll.se alltid efter om produkten är avsedd för inom-eller utomhusbruk.

Festbelysning

Bjuder du in vänner till party så kolla in våra blinkande diskolampor. Vill du däremot ha en lite lugnare fest så kan en mer dämpad belysning vara på plats, då kan ljusslingor vara ett bra alternativ. Vare sig du letar efter laserprojektor, LED-ljusnät eller självlysande glowsticks så hittar du det här. Fyndiq har också gamla klassiker som diskokulan men även nya spännande produkter. Kolla till exempel in de nya fönstergardinerna med massor av små ljuskällor som ger ett mysigt sken. Vår ljusgardin styr du med en medföljande färgkontroll. Gardinen kan du ställa in på flera olika lägen så att du kan anpassa belysningen beroende på tillfälle. Du kan också ställa in ljusgardinen med en timer.

Elektriska blockljus

Levande ljus ger ett fint ljus i rummet. Har du barn på festen eller vill du slippa hålla koll på dina levande ljus så spana in Fyndics elektriska blockljus. Dessa passar både ute och inne och ger ett härligt mysigt sken utan att vara en brandrisk. Hos Fyndiq är utbytet av elektriska ljus stort så gå in och hitta din favorit. Ska du ha blockljusen stående på en högre hylla så beställ blockljus som har medföljande fjärrkontroll. Blockljusen finns i flera färger och modeller så gå in och se vilka som passar just dig. Hos Fyndiq har du fri frakt och snabba leveranser.