Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Dags för fest? Då behöver du flaggor! Oavsett om du ska fira en födelsedag, hålla en fest eller bjuda in till studentmottagning kan det vara roligt att dekorera med flaggor. Men har du rätt flagga hemma? Här i vårt breda utbud av billiga flaggor online kan du hitta rätt flagga för rätt tillfälle! Vad sägs om en vimpel med svenska flaggan på? Eller kanske små tandpetare med flaggor? Eller är det riktiga större flaggor du vill ha att dekorera med? Bland våra dekorationsflaggor här finns allt och lite till — så spana in utbudet och hitta precis de flaggor som du vill ha. Välkommen att fynda billig flagga redan idag!

Tips på ett lyckat köp! Var det en speciell flagga du letade efter som du inte ser i kategorin? Använd vår sökfunktion och skriv precis vad du letar efter så plockar vi fram vad vi har att erbjuda! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Rätt flagga för rätt tillfälle! Vad vill du flagga för? Är det nationaldagsfirande som stundar kanske du gärna vill ha en svensk flagga att vifta med, och är det dags för Pride-parad kanske det är en regnbågsflagga du är ute efter? Här bland våra dekorationsflaggor och vimplar finns det massor av billiga flaggor att välja och vraka bland — så kasta ett öga på vårt stora utbud och hitta sedan den flagga som du vill ha att vifta med!

Så fungerar Fyndiq! Vi på Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här hos kan du därför fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Det betyder också att när du beställer fler än en produkt så är chansen stor att dessa kommer att skickas från olika butiker — vilket i sin tur innebär att de kommer att levereras i flera olika paket vid kanske olika tillfällen. Men kom ihåg det bästa av allt, oavsett hur många produkter du än beställer så är frakten alltid billig.