Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga glowsticks hos oss!

Köp billiga glowsticks online hos oss på Fyndiq! Vill du lysa upp vardagen lite? Då ska du prova glowsticks. Här hos Fyndiq kan du hitta mängder av dessa lysande stavar. Vårt breda sortiment innehåller allt från iskuber, till armband och diadem i coola neonfärger och olika storlekar. Du kan hitta sticks som är ihopsatta från start eller redo att byggas med som du vill för att skapa din egen personliga look. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Visste du att vissa av våra glowsticks lyser upp till 12 timmar i sträck och kan synas på hela 35 meters avstånd? Glöm inte att kolla i produktbeskrivningen vad som gäller. Något som alla har gemensamt är att de är helt säkra att hantera. De är varken brand- eller miljöfarliga och producerar ingen värme. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Glowsticks - för festen, trädgården, drinkarna och håret Säg något tillfälle som inte behöver lite glow! Vad sägs om några färgsprakande drinkpinnar och iskuber i drinken på festen? Eller ett gäng lysstavar som hänger i trädgården och visar vägen? Vi har även större glowsticks som kan placeras ut på campingen, konserten och få dig att dansa i neon på discot. Färger och ljus är något som är populärt hos unga som gamla. Varför inte köpa ett gäng självlysande studsbollar till barnen? Eller ett självlysande flöte som gör den nattliga fiskerundan till en vacker upplevelse för naturälskaren? Passa på att fynda det som lyser upp just din tillvaro!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.