Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fynda billiga inbjudningskort hos oss

867 Fynd

Köp billiga inbjudningskort online hos oss på Fyndiq

Ska du ställa till med fest och behöver skicka ut inbjudningar till dina gäster? Då har du hamnat rätt! Här på Fyndiq har vi samlat ett brett sortiment av inbjudningskort för alla tänkbara tillfällen. Du kan hitta roliga inbjudningskort till 50 årsfesten, Disney inspirerade kort till barnkalaset, inbjudningar till studentskivan och inbjudningskort till dopdagen. Det finns helt enkelt inbjudningskort för alla dessa festtillfällen och många, många fler. Leta reda på de kort som passar dig och din tillställning och börja fyll din varukorg. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Dubbelkolla alltid antalet kort i förpackningarna för att lyckas beställa så många kort som du behöver skicka ut. Det blir mindre roligt om en gäst blir utan! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bjud in till fest på ett roligt sätt

Istället för att bjuda in till fest via sms, mail eller evenemang på Facebook kan man skicka ut personliga inbjudningar. Speciellt den yngre generationen älskar att få ett personligt Kalle Anka kort inför vännens födelsedagskalas. Fyll kortet med all nödvändig information om festen, som till exempel tider, dag och plats. Kom även ihåg att nämna i vilket syfte festen anordnas. Är det bröllop, dop eller 10 årskalas? Fäst sedan frimärke på alla och posta iväg! Efter att korten är postade är det bara att vänta in den festliga dagen, se till att så många som möjligt osar och sedan börja förbereda till max! Trevlig fest!