Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga partypåsar online!

Fyndiqs favoriter

Massor av påsar för kalaset! Kalas och fest i alla dess former är minst sagt en av livets goda ting. Det gör helt enkelt livet lite roligare att leva, oavsett hur gammal du är. Och oavsett om du bjuder in eller blir bjuden, så är partypåsar i alla dess former något som du alltid kan ha nytta av. Just därför kan du hitta påsar för kalas och fest här hos oss på Fyndiq, och riktigt billigt dessutom! Presentpåsar passar perfekt för att ge bort presenter i eller ha till godiset i fiskdammen. Så oavsett om du är ute efter godispåsar till barnkalaset eller en påse för vinflaskan till vuxenkalaset så hittar du det här hos oss. Välkommen att fynda kalaspåsar!

Tips för ett lyckat köp! Påsar för kalas i all ära, men julklappspåsar är nog ändå många barns favoriter! Så se till att ha en fin julklappspåse till nästa julafton. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Prinsessor eller Nalle Puh? Det finns många olika påsar för kalas att välja mellan. Och ska du styra ihop ett barnkalas kan det helt klart vara svårt att bestämma om du ska ha påsar med prinsessor, Nalle Puh eller bilar. Så varför inte låta ditt barn bestämma? Det är trots allt deras kalas, och då ska allt vara på topp!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.