Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga pluntor på nätet!

Fyndiqs favoriter

Är du redo för festen? Det finns en del saker man vill ha med sig när man ska iväg och festa. Dels så är det bra att ha med sig en snygg utstyrsel, tillräckligt med pengar och ett partyglatt humör. Men har vi inte glömt något här? Jo det har vi ju, fickpluntan! En plunta är obligatoriskt när man ska ut på festligheter, så därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av billiga pluntor som du kan fynda bland. Oavsett om du är ute efter en rosa fickplunta eller en fickplunta med gravyr kan du hitta det här!

Tips för ett lyckat köp! Tycker du om att bjuda? Köp då en plunta som har tillhörande bägare, då kan du bjuda dina vänner! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fickpluntor är klassiska! Ja, fickpluntan har funnits med väldigt länge, och de är ett bra sätt att ta med sig lite extra dricka om man så önskar. Kanske har man med sig en skvätt av sin goda cognac för att kunna förgylla kaffet, eller något annat som ska hålla en varm när man står i krogkön. En fickplunta i silver är inte bara någonting som är väldigt praktiskt, utan det är även en snygg accessoar, och vad är väl bättre än att kombinera funktion och utseende!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.