Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig tomteklänning!

Din snygga tomteklänning finns billigt på nätet – hos Fyndiq! Vem säger att julen endast är till för de små? Inte vi! Julen och julglädjen är till för alla som vill känna den där speciella känslan som infinner sig dagarna innan högtiden firas. Och med våra billiga tomteklänningar för alla former och storlekar blir julen även riktigt rolig för de vuxna. Med en glittrig julklänning i rött blir julfesten lite extra glammig och med en kort juldräkt och tillhörande luva kommer ingen kunna slita blicken från dig. Passa på att shoppa hem billiga tomteklänningar redan i dag – så blir julen både fröjdefull och spännande.

Tips för ett lyckat köp! Ska du klä ut dig till tomtemor? Då kanske en julklänning med tillhörande stövlar är det rätta valet! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Med tomteklänning är julen aldrig långt borta! Maskerader för vuxna är ofta lite mer vågade än när det kommer till maskerader för de yngre. Passa på att gå loss med en sexig juldräkt som visar vilken partynisse du faktiskt är! De allra flesta tomteklänningar som finns i sortimentet har tillhörande luva, det gör julstämningen på julfesten komplett. Nu fattas bara glögg och tindrande stjärnor – titta upp mot skyn så ser du även hur tomtefar flyger med släden och renarna över himlavalvet. Välkommen att shoppa klänningar som ger julen extra glöd!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.