Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Hitta din favorit bland våra halloweenmasker

Hitta din favorit bland våra halloweenmasker
Oavsett om det är Halloween eller inte så kommer du garanterat hitta en riktigt läskig mask bland alla våra skräckmasker. Här hittar du bland annat masker som föreställer Billy the Puppet, Jigsaw, clownen från DET, Michael Myers och Jason från filmen Fredagen den 13:e. Vi har även ett stort utbud av skrämmande masker föreställande vampyrer, zombies och andra läskiga figurer.

En ansiktsmask är helt perfekt om du vill lägga noll tid på sminkning men ändå vara säker på att du är fullt utrustad för att skrämma din omgivning. Du kan med fördel komplettera din look med någon passande maskeraddräkt.

Vem eller vad ska man klä ut sig till?
Vem du ska klä ut dig till på Halloween eller skräckmaskeraden beror helt enkelt på hur mycket du vill skrämmas. Det finns många spännande karaktärer från skräckfilmsvärlden och några av de läskigaste är enligt många undersökningar bland annat Samara från The Ring, spökmasken från Scream, Chucky, Freddy Krueger och Jason. Utöver dessa kända karaktärer så är det många bland oss som tycker att clowner eller zombies är extra läskiga. Lycka till med din mask och Happy Halloween!