Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Squid Game masker - fynda

75 Fynd

Är du också ett fan av Squid game och drömmer om en rolig utklädnad för nästa maskeradparty eller halloween? Då har du landat på helt rätt sida. Här hittar du vårt utbud av Squid game-masker gjorda för både män och kvinnor. Våra masker kommer I olika utföranden storlekar och modeller så att du kan hitta något som passar för just dig. Fynda din nya Squid game-mask hos oss på fyndiq redan idag!


Fynda Squid game mask hos oss

Squid game är en populär dystopsik thriller som på bara några veckor har blivit en av de mest sedda på de större streamingtjänstera för film och serier. I Squid Game rekryterar en mycket opålitlig organisation olika typer av deltagare för att delta I ett gäng “lekar”. Den lilla haken är bara att deltagarna dödas om de åker ut eller skulle bryta mot några regler. Är du också ett stort fan av denna rysande thriller kan våra masker vara ett perfekt allterantiv till nästa maskeradparty! Spana in alla våra squid game-masker och fynda dem till ett riktigt bra pris redan idag! Skulle du vara på jakt efter andra typer av masker till halloweeen hittar du det självklart hos oss. Vi har även ett stort utbud av maskeradkläde r.

Att tänka på innan ditt köpa av Squid game-mask

Läs beskrivningen noggrant vid varje produkt och se till att det är rätt storlek och form på maskerna så att det passar för just ditt ansikte. Om du har några frågor kring din order, våra squid game-masker eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.