Fynda billig hårspray med färg här

7 Fynd

Fynda billig hårspray med färg här hos oss på Fyndiq

En gnutta färg i håret kan göra en riktigt stor skillnad när det vankas fest, kalas eller maskerad på Halloween. I vårt stora sortiment här på Fyndiq hittar du massor av sprayfärg för håret i alla möjliga olika kulörer. Varför inte guld, neonlila eller grönt? Om du är riktigt vågad kör du fler tokiga färger på en och samma gång så att håret blir till en regnbåge med slingor i olika nyanser. Shoppa hårspray med färg för roliga tillfällen, köp färghårspray till ditt hår online redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Letar du snarare efter en vanlig hårspray som ger volym och stadgä Det hittar du även i vårt sortiment och enklast om du söker i sökfältet. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Fluorescerande spray till hår och peruk

Kan du tänka dig något häftigare än hår som lyser i mörkret? Nej, inte vi heller. Här hittar du massvis av spray för ditt hår som just sätter färg som är fluorescerande, alltså lyser och skimrar i mörkret. Det gör att du kan spraya slingor, toppar eller varför inte hela kalufsen och sedan dansa loss på dansgolvet och lysa som en magisk stjärna. Perfekt för roliga fester, kalas och skoldiscon! Shoppa hem burkar med sprayfärg i massor av härliga färger här hos oss. Du kommer inte ångra dig!