Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billigt maskeradsmink online!

Läskigt smink för festen! När det nalkas maskerad är det många som slänger händerna upp i luften och hurrar. Äntligen får de lämna den tråkiga vardagen och gå in i rollen som någon helt annan – och här hos Fyndiq hittar du allt du kan tänkas behöva inför din förvandling. Oavsett om du är ute efter halloween smink för att bli snäppet läskigare eller om du vill glittra som en Hollywoodstjärna hittar du vad du behöver här hos oss till ett lågt pris. Billiga produkter och ett stort utbud är vad vi erbjuder, allt för att du ska kunna förvandlas till vad du än önskar utan att din ekonomi faller isär.

Tips för ett lyckat köp! Om du är ute i sista sekunden och behöver hitta saker till din maskerad med bra leveransvillkor har du kommit rätt, här är det nämligen snabba bud som gäller! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. 

Att få till sin maskeradsminkning! Det är inte alltid det lättaste att få till en bra maskeradsminkning, men med lite träning får du nog till det snart. Testa några dagar innan festen så du vet hur du ska göra när det väl är dags. Den senaste tiden har zombies blivit himla hett, och om det är någonting som du vill spöka ut dig till rekommenderar vi vitt puder smink och sårtatueringar. Mycket mer än så behövs inte, förutom en död blick – så klart!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.