Fri frakt på allt idag!

Fri frakt på allt idag!

Fynda billiga löständer för maskerad och utklädnad

61 Fynd

Fynda billiga löständer på nätet här hos oss på Fyndiq

Tänder är oerhört viktigt för helhetsintrycket, det gör att man hajar till när något inte ser ut som det brukar göra. Med ett par maskeradtänder i läskigt utförande skrämmer du garanterat upp en och annan. Varför inte prova Monster Teeth med vassa spetsar? Eller Ghoul Teeth som ser ut som en zombies tänder? Läskigare än så går det nästan inte att bli. Med bondlurkständer sätter du pricken över i:et om du vill klä ut dig till en riktig hillbilly och med vampyrtänder toppar du utstyrseln som vampyr.

Tips för ett lyckat köp

Söker du efter lösskägg snarare än löständer? Detta finns givetvis även det här på Fyndiq, skriv i sökfältet för att hitta rätt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Vampyrtänder, zombietänder och självlysande tänder

Med vassa stifttänder i munnen har du på ett snabbt och enkelt sätt höjt kvaliteten på din utklädnad med flera procent. Det krävs egentligen så lite för att skapa så mycket effekt. Med Flashing Mouth blinkande löständer väcker du uppseende på ett mörkt dansgolv och med läskiga tänder till maskeraden blir det plötsligt väldigt mycket roligare. Hitta självlysande vampyrtänder och varulvständer här hos oss i dag! Skynda att fynda för en rolig maskerad!