Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda rekvisita till maskeraden billigt hos oss

Skapa bästa maskeradfesten med hjälp rätt sorts maskerad rekvisita! Är du värd för en maskerad? Då behöver du definitivt kika lite närmare på alla spännande prylar som vi samlat här i denna kategori. Här hittar du nämligen massor av billig maskerad rekvisita att pynta hemmet med — allt från girlanger och spindelväv till banderoller och prylar. Kolla igenom vårt breda sortiment och välj ut den rekvisita som passar in på maskeradens tema! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du även en maskeraddräkt att ha på dig? Vi har massor kostymer och kläder att välja på, plus en hel rad spännande tillbehör — men dessa hittar du i egna kategorier! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fixa festen med rolig rekvisita! Om du ska ha en Halloweenfest kanske du vill göra om hemmet till ett Haunted House eller ett Spökhus? Då behöver du läskig maskerad rekvisita att pynta med! Vad sägs om en avhuggen hand att lägga på vardagsrumsbordet och skrämma gästerna med? Eller du kanske ska hålla en sofistikerad tillställning med en klassisk mordgåta som gästerna ska få lösa? Då kanske du vill ha en leksakspistol att använda som mordvapen, eller varför inte ett basebollträ med taggtråd i skumgummi? Vi har även rekvisita för andra maskeradteman — så kolla igenom sortimentet och välj de prylar som passar bäst till din maskeradfest!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.