Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig capo online!

Handla capo till gitarr billigt online! Har du ett musikintresse och har gitarren som främsta instrument? Då är du i behov av en capo, eller capon som man också kan säga — och turligt nog för dig har vi på Fyndiq massvis av sådana. I den här kategorin har vi nämligen samlat massvis av capo för gitarr som du kan shoppa loss bland, och du hittar mängder av capon i olika utföranden. Vad sägs om en metallic capo i klassisk utformning? Eller du kanske hellre vill ha en frän chockrosa capon? Kolla igenom sortimentet och plocka ut just den capon du vill ha! Skynda att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du fler tillbehör till gitarren eller annat instrument? Vi har mängder av andra tillbehör för massvis av andra musikinstrument också! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Lägg ackordet lättare med capon! Gitarrproffs eller spelar du helst vid lägerelden en sen kväll? Det spelar ingen roll, huvudsaken är att du har en gitarr och kan slå några ackord så är du gitarrist i våra ögon — och då behöver du även en capo. Capon används genom att du hakar fast den på strängarna på gitarren och sedan kan du växla mellan ackorden mycket enklare och i en bättre ton. En capo gör gitarrspelandet enklare helt enkelt! Så vad väntar du på? Köp din capo redan idag, här finns mängder av olika varianter att välja och vraka bland!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.