Kundservice

Fynda billiga gitarrsträngar online

253 Fynd

Köp billiga strängar online hos oss på Fyndiq

När man lirar mycket gura händer det att gitarrsträngarna i bland blir slitna eller helt enkelt går av. Som tur är har vi ett stort sortiment med billiga strängar för gitarrer och basar att välja och vraka bland! Vare sig du är ute efter strängar till din elbas, din akustiska eller klassiska gitarr, din ukulele eller kanske din coola elgitarr har vi det som du letar efter precis här! För perfekt balans av ton, dynamik och spelkänsla gäller det att köpa kvalitet — vilket du finner i denna kategori. Fynda ditt nya, billiga strängset på nätet!

Tips för ett lyckat köp

Behöver du ett gäng tåliga plektrum att spela på strängarna med? Det hittar du även här hos oss under kategorin Tillbehör! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Nylonsträngar eller stålsträngar till gitarren?

Det är olika vad man har för instrument och det gör att det kan vara aktuellt med gitarrsträngar i olika material och längd. Visste du att det finns gitarrsträngar i allt från nylon, stål, brons och massa andra specialgjorda material? En del är rundspunna, något som passar basar utomordentligt. Andra strängset är för akustiska gitarrer och då är de oftast tillverkade i Phosphor Bronze, men det finns även silverpläterade gitarrsträngar som verkligen pimpar gitarren. Oavsett vad du har för stränginstrument hittar du rätt set med strängar här hos oss. Skynda att fynda!