Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Låt kreativiteten flöda med loom bands!

Roligt att göra egna smycken! Accessoarer i alla dess former är något som vi alla gillar och använder, och kanske inte minst i form av fina smycken. Vilken typ av smycken man gillar varierar såklart från person till person, men något som inte är helt ovanligt är att man gillar att göra egna smycken! Smyckestillverkning är nämligen riktigt roligt, och här hos oss på Fyndiq hittar du ett stort och billigt utbud av Loomband! Loom armband är minst sagt populära, de är nämligen både roliga att göra och snygga att bära. Så varför inte klicka hem ett loom band startkit eller refill och börja göra egna på en gång!

Tips för ett lyckat köp! Att göra smycken är roligt, men ännu roligare är det nästan att göra till andra! Så se till att du har loomband så det både räcker och blir över hemma, så kan du fixa presenter till alla dina vänner. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Loomband i fina färger! Om du gillar färg kommer du också att gilla loomarmband, men du kan såklart också välja enfärgat i svart om du skulle känna för det. Du bestämmer själv, och har du loomband med virknål hemma så är det bara att sätta igång och skapa det du vill. Med hjälp av röda, rosa, lila, gröna eller svarta loomband, eller allt på en gång, får du snygga smycken som du kan bära med stolthet!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.