Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Akryl pärlor online!

Lyckas med din smyckestillverkning! Att tillverka egna smycken är både kul och kreativt. Smycken är någonting vi människor har skapat och använt sedan urminnes tider. Allt från ädla metaller och ädelstenar till snäckor och pärlor har vi använt för att smycka oss från topp till tå. Förut var det någonting som indikerade status, ju rikare och mer betydelsefull du var desto fler, pråligare och värdefullare var dina smycken. I dag behöver inte vackra smycken kosta skjortan — gör dina egna av akrylpärlor och låt fantasin flöda!

Tips för ett lyckat köp! Att tillverka egna smycken ger väldigt ofta mersmak, så ett tips är att köpa ordentligt med akryl pärlor så att du kan fortsätta skapa när du fått in ett flow! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Trendigt att tillverka eget! Smycken använder vi ofta för att göra oss finare samt för att förhöja vår stil, alla som någon gång öppnat ett modemagasin vet vilken stor betydelse accessoarer har på helhetsintrycket, och de vet att smycken kan förändra en hel stil. Så varför inte starta din egen smyckestillverkning? Genom att tillverka egna smycken, som armband och halsband av akryl pärlor skapar man lätt en personlig stil! Här på Fyndiq hittar du mängder av färggranna akryl pärlor i olika former och kommer garanterat passat till de smycken du tänkt göra.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.