Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billiga Akryl pärlor online

375 Fynd

Lyckas med din smyckestillverkning

Att tillverka egna smycken är både kul och kreativt. Smycken är någonting vi människor har skapat och använt sedan urminnes tider. Allt från ädla metaller och ädelstenar till snäckor och pärlor har vi använt för att smycka oss från topp till tå. Förut var det någonting som indikerade status, ju rikare och mer betydelsefull du var desto fler, pråligare och värdefullare var dina smycken. I dag behöver inte vackra smycken kosta skjortan — gör dina egna av akrylpärlor och låt fantasin flöda!

Tips för ett lyckat köp

Att tillverka egna smycken ger väldigt ofta mersmak, så ett tips är att köpa ordentligt med akryl pärlor så att du kan fortsätta skapa när du fått in ett flow! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Trendigt att tillverka eget

Smycken använder vi ofta för att göra oss finare samt för att förhöja vår stil, alla som någon gång öppnat ett modemagasin vet vilken stor betydelse accessoarer har på helhetsintrycket, och de vet att smycken kan förändra en hel stil. Så varför inte starta din egen smyckestillverkning? Genom att tillverka egna smycken, som armband och halsband av akryl pärlor skapar man lätt en personlig stil! Här på Fyndiq hittar du mängder av färggranna akryl pärlor i olika former och kommer garanterat passat till de smycken du tänkt göra.