Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda fimo och polymerpärlor online!

Fyndiqs favoriter

Pärlor som gör vem som helst glad! Vissa pärlor är som rena rama ögongodiset, eller hur? Färgglada pärlor i olika former och storlekar kan göra vem som helst sötsugen! Och just så är det med fimopärlor och polymerpärlor. Härliga motiv av blommor och andra färgglada mönster gör att dessa pärlor tilltalar väldigt många. Och för att du ska kunna tillverka egna smycken med dessa pärlor så har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av billiga fimopärlor i materialet polymer clay. Välkommen att shoppa snygga och billiga pärlor smidigt och enkelt här på nätet!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter tråd till dina smycken, eller kanske andra sorters pärlor och tillbehör? Du hittar det här på Fyndiq till våra vanliga fyndpriser! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tubformade, runda, blomformade eller djurformade pärlor? Det bästa med fimopärlor tillverkade i polymerlera är att det inte finns några gränser för vilka former man kan hitta! Har du letat febrilt efter blomformade pärlor, djurformer eller tubformade pärlor att trä på en lång rad? Jakten är över, för här på Fyndiq har vi samlat en massa roliga, snygga och knasiga pärlor i polymerlera! Dina smycken kommer definitivt att få en personlig prägel och varje gång du tittar ner på ditt armband eller halsband kommer du att bli lite gladare. Sätt igång att pyssla och fixa med din egen smyckestillverkning idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.