Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda vaxade glaspärlor billigt online!

Gör fina smycken med fina pärlor! Att bära fina halsband och armband är något som de allra flesta gillar att göra, med all rätt! Snygga smycken kan trots allt höja vilken outfit som helst. Och att många också gillar att göra egna smycken är inte så konstigt, för då blir ju smyckena specialgjorda! Så om du är ute efter grymma smyckestillbehör så har du helt klart kommit rätt, för här hos oss på Fyndiq hittar du nämligen ett stort utbud av vaxade glaspärlor. Du kommer snart att upptäcka att vaxade glaspärlor helt klart är ett måste om du vill hålla på med smyckestillverkning. Så kika runt i vårt billiga utbud och se vilka pärlor som du fastnar för!

Tips för ett lyckat köp! Vaxade glaspärlor är snyggt, men ibland som allra finast i kombination med andra pärlor. Glöm inte att kolla in våra andra kategorier med en massa saker för smyckestillverkning! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett smycke som faller dig i smaken! Att hitta billiga smycken som också är riktigt fina är inte alltid det lättaste. Nej, då är det bättre att ta saken i egna händer och tillverka något som verkligen faller dig i smaken på alla sätt och vis. Med glaspärlor som är vaxade så blir det dessutom en enkel match, oavsett vilket smycke du har i åtanke.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.