Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga pärlhattar på nätet!

Fyndiqs favoriter

Roligt att göra egna smycken! Det är en växande hobby, det här att göra sina egna smycken. Det är inte så konstigt när man tänker efter, för vi vill ju gärna vara personliga och ha ett unikt utseende, och hur gör man egentligen det enklare än genom att tillverka sina egna smycken! För att du ska kunna tillverka dina egna smycken har vi på Fyndiq samlat ihop en hel mängd smyckesdelar, och här hittar du billiga pärlhattar att använda när du ska göra egna halsband och armband! Välkommen in att fynda fina hattar till dina pärlor!

Tips för ett lyckat köp! När man ska tillverka smycken är det ibland lätt att glömma bort delar till tillverkningen – så ta en titt i resten av kategorierna för att hitta fler delar till smyckestillverkning att komplettera med! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Perfekta smycken med pärlhattar! Du kanske undrar nu vad en pärlhatt är? Det är en del som man använder i smyckestillverkning, och man kan säga att det är ett sätt att göra en pärla lite roligare, finare och mer dekorativ! Precis som namnet indikerar så sätter sig en pärlhatt som en hatt ovanpå pärlan, och på det här sättet kan du variera dina pärlor i pärlhalsband och pärlarmband i all oändlighet! Sätt en pärlhatt på varje pärla eller lite slumpmässigt på var tredje, sjätte eller fjärde pärla!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.