Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga pärlpaket online!

Fyndiqs favoriter

Pärlor till smyckestillverkningen! Sugen på en trevlig stund med pärlor? Då har du landat på helt rätt sajt. Här hos oss på Fyndiq hittar du nämligen mängder av olika pärlpaket som ger dig allt du behöver för en pysselstund med pärlor. Hobby pärlor för tillverkning av halsband, armband och andra smycken i flera olika varianter finns här att fynda till ett lågt pris. Kolla igenom vårt stora utbud och se vilket paket som passar dig bäst, du hittar allt från blandade små pärlor till glaspärlor i mixade färger. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Är Hama pärlor eller pärlor till pärlplattor vad du är ute efter men något du inte har hittat? Kolla tillbaka om någon dag, vårt utbud växer för var dag som går! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Personlig med pärlor! Just nu säger modet att du ska vara personlig och då är ju verkligen ett egendesignat smycke i pärlor helt rätt. Kolla igenom vårt stora utbud av pärlor och lek med din kreativitet i jakt på det perfekta smycket. Med pärlpaket får du allt i ett och du kan vara säker på att inte missa en endaste liten detalj såsom tråden när du beställer. Stort utbud och lågt pris är vad vi erbjuder, allt för att du ska kunna skapa allt vad du önskar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.