Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga porslinspärlor online!

Fyndiqs favoriter

Fint porslin som smycke! När du tänker på porslin, vad tänker du på då? Kanske tänker du inte på en massa snygga pärlor det första du gör? Men faktum är att porslin är ett väldigt bra material att använda om du ska göra egna smycken! Så här hos oss på Fyndiq kan du just därför hitta ett stort och billigt utbud av just porslinspärlor! Porslin som smycke är nämligen riktigt fint, och ska man ägna sig åt smyckestillverkning så är det helt rätt väg att gå. Det är kul att testa olika typer av pärlor att pärla med! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Det är aldrig roligt om pärlorna tar slut mitt i tillverkandet, så se till att beställa så det räcker! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Accessoarer för alla smaker! Vissa gillar stora halsband, andra långa halsband och vissa vill ha mer diskreta halsband. Oavsett vilka accessoarer du gillar, så kan du såklart tillverka dem på egen hand med fina smyckestillbehör. Med pärlor av porslin finns det massor av möjligheter! Är du sugen på ett halsband med pärlor med mönster så är det enkelt att fixa, såväl som ett armband med enfärgade pärlor. Du bestämmer helt enkelt på egen hand vad du vill göra för smycke - det är trots allt du och ingen annan som ska bära det!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.