Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga seed beads pärlor online!

Pärlor perfekta för att göra smycken! Det är verkligen härligt att både gamla och unga ägnar sig åt smyckestillverkning! För vad är roligare än att först få vara kreativ och skapa och pyssla, och sedan ha egna smycken att bära varje dag? Inte mycket! Just därför kan du hitta ett fint, stort och billigt utbud av seed beads pärlor här hos oss på Fyndiq! Pärlorna känner alla igen, de är helt enkelt perfekta för fina halsband och armband och är ett givet smyckestillbehör för den som gillar att gör egna accessoarer. Så välkommen att fynda i vårt härliga utbud!

Tips för ett lyckat köp! Något av det värsta som finns är om det skulle fattas pärlor när du håller på och gör ditt smycke. Se därför till att beställa seedbeads så det både räcker och blir över! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Smycke för gammal som ung! Det finns många olika fina pärlor att välja på här i världen, och ändå är seed bead pärlor otroligt populära. De är små och lätta och passar in i både det ena och det andra smycket, och kanske är det också just därför som de är så omtyckta. Dessutom kan du antingen göra ett knasigt och färgglatt smycke för den unga, eller ett enfärgat och sofistikerat för den lite äldre. Variationerna är med andra ord oändliga!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.