Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Köp billiga servetter med tryck online!

Fyndiqs favoriter

Gör snygga decoupage med servetter från Fyndiq! Decoupage är en teknik som används för att dekorera diverse vanliga föremål med pappersservetter med olika bilder och motiv. Vi på Fyndiq har ett stort urval av fina servetter som passar utmärkt till decoupage. Välj bland mängder av bilder och motiv, exempelvis säsongsbetonade motiv, klassiska bilder, änglar och älvor eller blommor. Vi har något för alla! Fynda därför billiga servetter med tryck här!

Tips för ett lyckat köp! Decoupage är ett roligt och pyssligt sätt att dekorera vardagliga föremål som ger ett unikt resultat. Prova gärna på att decoupera – som det så fint heter! Och om det inte skulle passa dig vill vi tipsa om att kika igenom våra andra pyssliga kategorier för fler bra pysseltips och inspiration! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Decoupage – dekorativt pyssel med gamla anor! Med decoupage kan du dekorera alla möjliga föremål och material. Generellt sett klipper eller river man ut det motiv man vill använda från en pappersservett eller liknande och använder sedan olika lacker för att fästa motivet på det föremål man vill dekorera. Förr i tiden var pappersprodukter både sällsynta och dyra så man använde ofta målningar, tyg eller tapeter till decoupage. Idag rekommenderar vi istället billiga servetter till decoupage från Fyndiq – som dessutom ger bästa resultat! Och vill du verkligen inte prova på det kan man faktiskt absolut använda våra fina servetter med tryck till annat också – exempelvis till att torka sig om munnen!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.