Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billig lera hos oss

386 Fynd

Köp billig lera online hos oss på Fyndiq

Ler du också när du hör ordet lera. Här på Fyndiq är våra leenden breda. Det beror på att vi har massor av billig lera i alla möjliga kulörer och varianter. Vad vill du bygga för något? Naturfärger i brunt som curry och terrakotta passar bra om du vill forma en kruka för dina växter eller småsaker. Metalliska färger som silver och guld gör att skenet från ljuslyktan syns på lång väg. Fynda hem något kul och börja bygget på stört!

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att olika sorters lera har olika lång torktid. Beroende på tjockleken tar det oftast mellan 1-2 dygn för ditt bygge att torka, och känns leran kall är torkningsprocessen fortfarande igång. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bygg, måla och skulptera

Lera är en sorts pyssel som passar alla och finns i många olika sorter. Cernitlera är bra för skulpturer och om du vill mixa materialet med pärlor eller strass. Modellera är perfekt för den som vill måla sina alster med någon kul hobbyfärg efteråt. Hos oss på Fyndiq kan du även hitta foam clay, som är en typ av lera i form av små pärlor, som lätt fastnar på andra föremål om du bara vill använda den för att dekorera. Behöver du modelleringspinnar att skulptera med? Vi har det också. Enbart fantasin sätter begränsningar! Välkommen att fynda!