Kundservice

Fynda billig mini dekoration online

4 767 Fynd

Filtrera

Vilket pilljobb

Jo visst är det så, att pyssla med dekorationer i miniatyrformat är ingen lätt sak. Men ack så kul och vad fint det blir! Att köpa dekorationer kan aldrig gå fel, till exempel som att stoppa in lite miniatyrmat i dockskåpet skapar en atmosfär, och att sätta en klädnypa i miniatyr på ett vykort skapar karaktär. Här hos Fyndiq sätter vi stämningen för pyssel och lek! Det är klart att dockhuset ska få mer dekoration och sådan som känns mer i tiden, exempelvis macarons att lägga på ett miniatyr kakfat. Här hittar ni alla miniatyr dekorationer billigt så att det är lätt att fylla tittskåpet till brädden.

Tips för ett lyckat köp

Läs om måtten innan du trycker på beställ, det kan vara så att det passar bättre till ett större dockhus än ni har. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett dockskåp i tiden

Vi har gått från att leka med antika och äldre dockskåp som känns lite gamla till att kunna köpa mini dekorationer som verkligen följer trenderna. Det du idag kan köpa är mat som vi ställer på våra matbord varje dag, dryck i en nutida flaska och bakverk som de flesta uppskattar. Det blir roligare att leka med sitt dockskåp då det känns mer i tiden och dina barn kan relatera lättare. Beställ alla sorters dekorationer, från möbler till dockhår.