Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig mini dekoration online!

Vilket pilljobb! Jo visst är det så, att pyssla med dekorationer i miniatyrformat är ingen lätt sak. Men ack så kul och vad fint det blir! Att köpa dekorationer kan aldrig gå fel, till exempel som att stoppa in lite miniatyrmat i dockskåpet skapar en atmosfär, och att sätta en klädnypa i miniatyr på ett vykort skapar karaktär. Här hos Fyndiq sätter vi stämningen för pyssel och lek! Det är klart att dockhuset ska få mer dekoration och sådan som känns mer i tiden, exempelvis macarons att lägga på ett miniatyr kakfat. Här hittar ni alla miniatyr dekorationer billigt så att det är lätt att fylla tittskåpet till brädden.

Tips för ett lyckat köp! Läs om måtten innan du trycker på beställ, det kan vara så att det passar bättre till ett större dockhus än ni har. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett dockskåp i tiden! Vi har gått från att leka med antika och äldre dockskåp som känns lite gamla till att kunna köpa mini dekorationer som verkligen följer trenderna. Det du idag kan köpa är mat som vi ställer på våra matbord varje dag, dryck i en nutida flaska och bakverk som de flesta uppskattar. Det blir roligare att leka med sitt dockskåp då det känns mer i tiden och dina barn kan relatera lättare. Beställ alla sorters dekorationer, från möbler till dockhår.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.