Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga nålar på nätet!

Fyndiqs favoriter

En nål för varje pyssel och sömnad! Nålar är någonting som är bland det viktigaste man kan ha när det ska till att pysslas och sys. Oavsett om det är ett fint klädesplagg du ska sy eller en liten tavla med ett inspirerande motto på som ska broderas så behöver du nålar för det. Här på Fyndiq kan du hitta billiga nålar för alla möjliga ändamål. Oavsett vad du ska sy ihop finner du säkerligen en passande nål här! Välkommen till Fyndiq, nätets Ullared där du enkelt och smidigt kan beställa hem allt möjligt!

Tips för ett lyckat köp! Svårt att veta vad du ska beställa? Du har säkert en mormor eller farfar som är en hejare på att sy som du kan ta hjälp av med rådgivning kring nålar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Broderinål, säkerhetsnål eller knappnål? Ja, det är en djungel det här med att hitta den nål som lämpar sig bäst för det man tänkt använda den till. Visste du att det finns speciella pärlnålar som är till för när du ska sy fast pärlor, vilket man gör i många olika pyssel? Det gäller att välja rätt nål när man ska sy, till exempel så är knappnålar alldeles utmärkta när du vill hålla ihop två bitar innan du hunnit sy ihop dem, och en synål är vad du använder för att sedan faktiskt sy ihop dem!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.