Kundservice

Fynda billiga scrapbooking album hos oss

2 278 Fynd

Filtrera

Köp billiga scrapbooking album online hos oss på Fyndiq

Behöver du något ställe att förvara dina foton eller teckningar på? Vi på Fyndiq har samlat ihop ett brett sortiment av billiga scrapbooking album för alla tillfällen och smaker. Här hittar du allt från klassiska pärmar i konstläder och pappkartong, till färgsprakande böcker i plast eller siden. Vill du ha ett eget foto på framsidan eller något poetiskt citat? Plastfickor, vita blad eller både ock inuti? Vi har det mesta. Vänd blad i livet så ofta du vill — välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Har du redan ett album som du vill piffa till eller utöka med fler sidor? Här på Fyndiq hittar du även metallringar och extra plastfickor för dina bilder eller papper. Vill du designa ditt eget album? Vi har lösa sidor och spiralryggar att pyssla med. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Förvara alla lösa papper i hemmet

Ett album är något som finns i de flesta hem och samlar lätt upp foton, bilder och annat pyssel. Varför inte fynda ett som kan stå upp, så att du kan förvara dina recept eller använda det som en kalender? Att pyssla ihop en personlig bok till någon man tycker om är en fantastisk present att ge bort. Fyll ditt scrapbooking album med foton och skriv några rader, så att inga roliga minnen glöms bort på vägen. Möjligheterna är oändliga — ta en titt på Fyndiqs utbud och låt dig inspireras!