Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billig washi tejp online!

Som ett underverk för din scrapbooking! Har du hakat på den roliga trenden med att göra kreativa och spännande album, ofta kallat för scrapbooking? Då vet du hur rogivande och härligt det kan vara! Och det blir ännu roligare ju fler bra scrapbooking tillbehör man har. Vi på Fyndiq har samlat ihop ett stort utbud av allt från stickers och stämplar till vad vi har i den här kategorin, nämligen dekortejp! Det kallas ofta för washitejp och liknar maskeringstejp i strukturen. Washitejp är perfekt om du vill tejpa fast saker i din scrapbook eller om du vill göra fina mönster!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att köpa ett multipack så får du flera olika rullar på en och samma gång, och mer tejp för pengarna! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Använd washitejp för fina inslagningar! Scrapbooking är bara en av alla de saker man kan använda dekortejp till. Man kan till exempel med fördel använda det för att göra fina presentinslagningar! Att slå in paket riktigt fint är ett av de bästa presenttips som finns. Då är det roligt både innan och efter man har öppnat paketen! Fynda bland vårt breda utbud av billig dekortejp så kommer du med all säkerhet att hitta en tejp med mönster som passar precis din personliga estetik.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.