Kundservice

Fynda billiga stansar & stansningsprodukter här

178 Fynd

Billiga stansar & stansningsprodukter att fynda enkelt och smidigt online

Att pyssla med papper är något som många gärna gör på olika sätt, och ett kul knep för att göra pysselstunden lite roligare är att använda sig av pappersstansar. Med dessa klipper du ut roliga mönster i pappret och antingen kan du använda din pappersstans för att skapa just roliga papper, men också för att tillverka hemmagjort konfetti i olika mönster. Här finns pappersstans som gör stjärnor, hjärtan, cirklar och massor av andra spännande former. Kolla igenom våra stansningsprodukter och välj ut de stansar som du gillar!

Tips för ett lyckat köp

Köp olika sorters stansar för att göra din scrapbooking mer unik, eller varför inte skaffa lite andra smarta stansningsprodukter såsom upphöjningskuddar för att ge dina utstansade motiv en 3D effekt? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Massor av roliga stansar och stansningsprodukter att fynda bland

När du en gång börjar med scrapbooking är det svårt att sluta, och alla som någonsin testat vet att just stansning är en stor del av arbetet. Kanske stansar du ut olika mönster och former för att klistra in i ditt album till exempel. Men visste du att det även finns håltagare som skapar fina utklippningar på papper som du kan ha nytta av när du exempelvis vill tillverka unika inbjudningskort? Med Stans EK Tools Bubbles Border är en så kallad bård-stans som du kan använda för att skapa just en bubbelkant på papper som blir extra tjusigt på till exempel dopkort och liknande!