Kundservice

Fynda spelbord online

1 253 Fynd

Dags att visa vem som bestämmer i ett roligt spel? På Fyndiq hittar du bordshockey, air hockey, minibiljard, fussball och många andra roliga spelbord. Allt till låga priser och med snabba leveranser.


Filtrera

Köp spelbord hos oss

Om du tröttnat så att du (eller kanske dina barn?) sitter och stirrar på skärmar hela dagarna så kan det vara läge att köpa ett spelbord. På Fyndiq kan du välja bland olika typer av bordshockey, bordsfotboll, airhockey, casinobord och minibiljardbord. Som vanligt är det låga priser och snabba leveranser som gäller!

Minibiljard

Ett fullstort biljardbord tar upp väldigt mycket plats så för oss som inte har ett rum över hemma för att ställa upp ett biljardbord så kan ett minibiljard vara ett bra alternativ. Ett litet biljardbord går att plocka fram när du vill spela och ställa undan det när det inte behövs.

Fussballspel

I hela Europa spelas det fussball, foosball, kicker, table soccer eller bordsfotboll. Kärt barn har många namn. Fussball låter dig spela en mot en eller två mot två i ett snabbt spel som ställer stora krav på reflexer och precision. Spelar ni två i samma lag så är det så klart viktigt att vara samspelta också. I många länder är spelet så populärt att det till och med finns bordsfotbollsförbund som är organiserade i International Table Soccer Federation. På Fyndiq hittar du bordsfotbollsspel i olika storlekar och prisklasser som passar både barn och vuxna.

Bordshockey

Bordshockey är en klassiker som många har vuxit upp med. Inte minst när snön ligger djup och julen närmar sig så har hockeyspelet gått varmt i många svenska hem. Om du vill göra matcherna extra engagerande, varför inte köpa hem ditt favoritlag från SHL/Elitserien eller NHL och låta Djurgården göra upp med Frölunda om pokalen. Hos Fyndiq hittar du många olika bordshockeylag med bordshockeygubbar som gör matcherna roligare.