Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Rubiks Kub

74 Fynd

Massor av roliga kuber

För dig som tycker om olika tankeutmaningar så har Fyndiq ett brett utbud av kuber i massor av olika varianter. Här hittar du bland annat magnetiska kuber, 3D pussel som ska bli kuber och flera olika varianter av den klassiska Rubiks kub.

Rubiks kub

Det spelar ingen roll hur gammal du är, både barn och vuxna har sett eller lekt med en Rubiks kub någon gång. Hos Fyndiq hittar du flera olika varianter av Rubiks kub, vi har den klassiska kuben men även en Rubiks kub med endast fyra kvadrater per sida. Vi har också minikuber för den som vill ha med sig en kub i handväskan eller fickan. Efter att du blivit bra på att lösa kuben kan du utmana dig själv genom att ta tid och sätta nya rekord.

Magnetiska kuber

För dig som letar efter kreativa leksaker så har Fyndiq ett stort utbud av utmaningar för dig. Kolla in våra magnetiska 3-D kuber som du kan sätta ihop i makalösa figurer, kanske vill du konstruera en stjärna eller ett träd, det är bara fantasin som sätter gränserna. Eftersom dessa kuber inte har någon rätt lösning kan du använda dem för att stressa av.

Nya varianter av rubiks kub

Hos Fyndiq hittar du alltid nya populära produkter i utbudet. Vad sägs om att kolla in våra nya roterande glidpussel som verkligen ger din hjärna en utmaning. Pusslen är delvis som en Rubiks kub men istället för kubform så har detta glidpussel formen av ett rör. På utsidan sitter alla plattor som du ska flytta för att skapa olika mönster. Detta glidpussel passar både som en utmaning men även för att stressa ner om du använder den som en typ av Fidget Toy.

Kub i pusselvariant

Hos Fyndiq hittar du massor av olika utmaningar i olika former. Är du sugen på något kul så kolla in våra 3-D pussel. Vi har mängder av olika 3-D pussel för alla åldrar. Letar du efter ett annorlunda pussel till större barn och vuxna så har vi riktigt utmanande pussel i kubformat. Ta isär alla olika pusseldelar och försök sedan att bygga ihop det till dess ursprungliga kubform.