Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda CLEAN

46 Fynd

Rena fynd från CLEAN på Fyndiq

Clean är det populära varumärket vars produkter får människor världen över att dofta härligt nyduschat under hela dagen, varje dag! Med ett stort utbud av såväl parfymer och body sprays som duschkrämer och hudkrämer erbjuder Clean produkter som passar precis alla. Här hos oss kan du självklart fynda Cleans härliga sortiment billigt!

Varför Clean?

Cleans grundare Randi Shinder har lyckats ta fram ett stort antal rena, naturliga aromer och skapat dofter vars fräschör bidrar till en känsla av att vara nyduschad och fräsch hela dagen. Clean skapar både parfymer för kvinnor och parfymer för män och är ofta det självklara valet för de som föredrar en naturlig doft till vardags.

Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att parfymer inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

En doft av nytvättat

Clean startades 2003 med en vision om att skapa en doft utöver det vanliga. En parfym vars fräscha essens påminner om härligheter som tvål eller varm, nytvättad bomull. Antalet dofter från Clean har under åren blivit allt fler, och gång på gång lyckas detta populära varumärke leverera precis de dofter vi drömmer om, ofta innan vi ens själva vet om det.
Dofterna Clean Fresh Laundry, Clean Shower Fresh och Clean Warm Cotton är några av Cleans absolut mest populära dofter. I snart tio år har Clean varit ett av de mest eftertraktade och älskade varumärkena på den ständigt växande dofthimlen och att detta skulle förändras verkar i dagsläget högst osannolikt.