Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga Givenchy produkter här

7 Fynd

Väldoftande och härligt från Givenchy

Luktsinnet är ett av de starkaste sinnena vi har, och en väldoftande person är någon vi alla tycker om och älskar. Vill du vara riktigt väldoftande och få folk att vända på huvudet när de känner din doft så har du kommit helt rätt när du landat hos oss på Fyndiq! Här hittar du ett stort utbud av billiga parfymer från Givenchy, och vi kan garantera att du hittar något som tilltalar både dig och den du vill imponera på med din doft. Välkommen att göra dagens, om inte veckans, största fynd!

Tips för ett lyckat köp

Känn dig lika glamourös som Audrey Hepburn genom att skaffa dig flera Givenchy parfymer att använda! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Modehuset som skapades av Hubert de Givenchy

Givenchy är ett av världens mest kända modehus, och det hela grundades år 1952 av modeskaparen Hubert de Givenchy. Han var på många sätt banbrytande för branschen, och när de började med Givenchy parfym i sortimentet tog de mycket ny mark. Hubert de Givenchy lyckades få den kända filmstjärnan Audrey Hepburn att vara ansiktet utåt för parfymen L'Interdit, och succén var given. Sedan dess har Les Parfums Givenchy bara fortsatt växa!