Fynda massor av billiga Hatchimals produkter här

19 Fynd

Köp dina Hatchimals billigt online här hos oss på Fyndiq

Har du, precis som vi, upptäckt de söta Hatchimals figurerna? Här kan du köpa hem dem! Men vad är detta för filurer egentligen? Alla Hatchimals produkter är fullkomliga överraskningar, för du måste nämligen hjälpa figurerna att komma ur sina små spräckliga skal — och det är först när din Hatchimal kläcks som du ser vilken i skaran det är du har fått. Hur kul som helst! Här har vi allt som Hatchimals har att erbjuda, både leksakerna och deras tillbehör tillsammans med andra produkter och prylar, så kolla igenom sortimentet ordentligt! Välkommen att fynda massor av spännande och billiga Hatchimals produkter!

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att Hatchimals produkter inte är lämpliga för barn under 3 år, utan passar bättre för 5 år och uppåt — detta på grund av alla smådelar som en Hatchimal består av. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Samla Hatchimals med oss på Fyndiq

Chokladägg med plastprylar inuti kan slänga sig i väggen, nu är det Hatchimals produkter och Hatchimals CollEGGtibles som gäller för hela slanten! En CollEGGtibles innehåller ägg med figurerna inuti sig och varje leksak är en överraskning, för du vet nämligen inte innan vilken filur som gömmer sig där i innan ägget kläcks! Varje Hatchimal har glittriga vingar och tillhör en speciell familj och du kan samla på över 70 olika Hatchimals produkter. Så sött och så kul för alla med levande fantasi och sprudlande barnasinne!