Fynda leksaker från JaBaDaBaDo på nätet

368 Fynd

Leklust med leksaker i färg

Att barn påverkas av intryck är ingen direkt hemlighet. Leksaker med fina färger och roliga figurer är helt klart roligare för många barn än lite trista färglösa leksaker. Flickor som pojkar gillar att leka hitta på och många barn utvecklas genom att just leka familj. En barnservis i fina färger är ett måste för den påhittade tebjudningen som ofta ska lekas! Vi kan stolt presentera ett stort urval av JaBaDaBaDos roliga leksaker, från den första lilla träbilen till de mindre barngitarrerna. Allt till ditt påhittiga barn är samlat på en plats.

Tips för ett lyckat köp

Skippa genustänket och ta de färger som du tror ditt barn skulle gilla, rött behöver inte betyda tjej precis som blått inte måste vara en pojkfärg . Om ni vill så kan ni mixa och matcha tallrikarna så alla på kalaset får olika. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Roligare lek med JaBaDaBaDo

Ja det hörs till och med på namnet hur kul det kommer att bli att leka med sin leksak från svenska JaBaDaBaDo. Uttrycket har de flesta barn hört och kommer från den gamla tecknade serien Familjen Flinta . Leksaksmärket JaBaDaBaDo är dock något helt annat och istället för en flintsten att leka med har barnen nu färgglada små bilar, kuber eller varför inte fina papptallrikar att äta på? Varför skulle matstunden vara tråkig för? Satsa på roliga tallrikar för till exempel barnkalaset medan ni ändå är igång och köper födelsedagspresenten.