Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billiga produkter från JBL online

46 Fynd

Klassiskt ljud sedan 1946

Det är inte vilket varumärke som helst som officiellt levererar ljudet till fullsatta stadium i amerikanska NBL. Sedan 1940-talet har kvalitetsmärket JBL tillverkat förstärkare och högtalare och fortsätter att leverera än idag, med siktet både på professionellt ljud på alla nivåer samt bärbara högtalare till den musikälskande fritidsanvändaren. Musik gör sig bäst i speakers av kaliber och i vårt sortiment av billiga JBL produkter hålls det en hög standard! Passa på att shoppa billiga JBL On Tour eller On Stage, i stänksäker och vattentålig design — perfekt för trädgårdsfesten eller till den romantiska picknicken, musikstudion eller hemmabion! Välkommen att fynda hos oss online!

Tips för ett lyckat köp

En fulladdning av batterierna i JBL On Tour räcker för hela sex timmars oavbruten uppspelning! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ta med dig musiken vart du än går

JBL har den samlade kunskap och gedigna erfarenhet som krävs för att leverera dynamiskt och högpresterande ljud — till dig — liksom till konserter och till biografer! Med JBL produkter är tekniken så slimmad att den går att ta med sig överallt, utan att det tummas på ljudet. Amerikanska JBL har med sina 60 år på nacken den kunskap som krävs för att ge dig bra ljud, om du inte är övertygad lär du bli det när du provar! Fynda billiga produkter från JBL här på Fyndiq!