Fynda billiga Mumin produkter online

168 Fynd

Det finns 118 fynd kvar att se

Klä barnen med en av deras favoritkaraktärer

Mumin klev för många år sedan in i barnens hjärtan och flera generationer har kunnat följa det oerhört vänliga och söta Mumintrollet från Finland. Vi har sett Mumin på alltifrån muggar till inredningsprylar, men även på kläder. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga produkter från Mumin, så att alla barn ska kunna ha sitt favorittroll tryckt på sina kläder. Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Letar du även efter kläder till dig själv? Här på Fyndiq kan du hitta ett stort utbud av dam- och herrkläder. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En pyjamas med lilla My eller body med Snorkfröken

I vårt breda sortiment av kläder från Mumin kan du hitta plagg som till exempel pyjamasar, bodys, klänningar, tröjor och byxor. Alla dessa kläder har någon utav de härliga karaktärerna från Mumin tryckta på sig. Du som har barn som tycker att Muminpappan är trevlig kan köpa en blå tröja med honom på. På just den här tröjan står han med ett teleskop och kollar på den glittrande stjärnhimlen! Har du ett barn som tycker att Snorkfröken är absolut sötast, kan du köpa en rosa tunika med en bild på Snorkfröken när hon sitter på en äng och plockar blommor.