Fynda billiga OPI nagellack på nätet

87 Fynd

Det finns 37 fynd kvar att se

Klä upp din nagel med OPI

Vackra naglar är någonting som har blivit en stor trend, och det är både roligt och härligt att få måla naglarna. Med nagellack från OPI blir det extra roligt, och vi på Fyndiq är stolta och glada över att kunna presentera vårt stora utbud av allt från glansigt till matt nagellack. Att köpa nagellack online är någonting som inte bara ska vara enkelt och roligt, det ska också vara till ett bra pris, som här hos Fyndiq. Vi säljer OPI nagellack billigt för att du ska kunna köpa så många du vill och behöver.

Tips för ett lyckat köp

När det handlar om nagellack kan du leva efter det gamla talesättet ta två, de är så små , och speciellt när du handlar billigt från oss på Fyndiq. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett sagolikt nagellack

Företaget OPI startade i USA på 1980 talet av George Schaeffer, och tillverkade då tandprodukter. Deras fokus låg i att tillverka konstnaglar för tandbryggor, vilket sedan ledde in till nagellacksbranschen. 10 år senare började företaget att sälja nagellack och efter ytterligare 10 var deras försäljning upp till 20 miljoner flaskor. Det är en fantastisk framgångssaga, och kanske är det därför som de skaffat licens från Disney och släppt flera Disneykollektioner, vilken blivit otroligt uppskattat. Här hos oss på Fyndiq hittar du mängder av olika lack från OPI, så som black Cherry chutney och OPI Bogota Blackberry! Välkommen in och kika!