Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billiga Samsonite väskor online

218 Fynd

Stort utbud av olika väskor från Samsonite

Ska du ut och resa eller vill ta hand om din telefon på bästa sätt? Då kan Samsonite vara märket för dig. Ett märke med hög kvalitet som håller vad det lovar. Och här på Fyndiq lovar vi dig ett spännande och brett sortiment till billiga priser och med bra leveranser. Du kan fynda allt från Samsonite resväska, Samsonite kabinväska, Samsonite datorväska till snygga mobilfodral som ger ett klockrent intryck. Ja, glöm en Samsonite outlet och shoppa här.

Tips för ett lyckat köp

Utgå från dina behov: reser du mycket, bär du omkring på en dator eller behöver du ta hand om mobilen? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Från stort till litet

I över hundra år har företaget Samsonite funnits på marknaden och sakta jobbat sig uppåt till tronen som världens största väsktillverkare. Bakom detta namn finner du stora väskor som tål regn och rusk, stötar och slag till små och nätta necessärer som gör resan och badrumsvistelsen lite trevligare. När det kommer till resor och vårt bagage är det en stor trygghet att veta att oavsett turbullens eller kast med många väskor så kommer innehållet att klara sig om du har en pålitlig väska. Och i dagens samhälle med detta stora utbud av varor är det skönt att känna att det finns kvalitet och stabilitet bakom namnet på en produkt.