Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda snygga och billiga Vans skor online

16 Fynd

Vans på fötterna är helt rätt

Visst är det så! Vans är, och har nog alltid varit, helt rätt. Det är skor som är snygga, bekväma och coola. Och vem vill inte ha coola skor? Vi på Fyndiq är otroligt stolta över att presentera vårt utbud av olika vans skor. Här hittar du Vans old skool och Vans classic Slip-On. Om du hellre vill ha ett par Vans Authentic Hi har vi det också, och klassiska Vans sneakers lika så. Vi har till och med vans huvtröja och solglasögon från vans. Utbudet är stort, och priserna billigare. Kom in och kika, du kommer garanterat hitta vad du söker.

Tips för ett lyckat köp

Vans skor kommer i många olika färger och mönster, våga vara lite galen och köpt en färg du vanligen inte använder! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vad är grejen med vans

Frågan borde snarare vara: vad är inte grejen med Vans? Saken är att Vans är ett mycket populärt skomärke vilket grundades redan 1966 i Kalifornien. Främst har skon varit populär bland surfare eller skatebordåkare, men numera är det skor som används av alla. Eftersom Vans är ett så stort och intressant märke är vi lite extra stolta över att presentera deras skor och produkter till ett billigt pris. Det gör ju faktiskt att du som kanske inte skulle haft råd annars, nu kanske kan köpa både huvtröja och sko. Välkommen in och fynda!