Kundservice

Fynda billiga badblöjor online

205 fynd


Filtrera

Fynda badblöjor billigt online hos oss på Fyndiq

Visst kan barn i blöjålder också vara med och bada, allt som behövs är en ordentlig badblöja — och billiga badblöjor hittar du här hos oss på Fyndiq! Vi har nämligen samlat ett brett sortiment av badblöjor för barn att ha på sig under badandet i simhallen, vid badstranden eller i poolen. Här finns en rad olika varumärken att välja bland också såsom Lindberg, Minymo och Swimpy samt många, många fler. Kika genom sortimentet och klicka hem de badblöjor som passar för ditt barn, välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Det är aldrig roligt att gå omkring med en blöt blöja, oavsett om det beror på ett dopp i det blå eller annat så var noga med att byta på barnet så fort ni badat klart! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Smart med badblöja

Att bada med blöjan på är inget hinder för många barn — de hoppar glatt i ändå! Men att bada i vanlig blöja är långt från hygieniskt, inte för barnet själv eller medbadare. Därför är det smart att låta barnet bära en speciell badblöja. Dessa är utformade för att inte hindra barnets rörlighet men samtidigt hindra att missöden sker i vattnet under badandet. Dessutom finns flera storlekar att välja bland — och det syns inte på produkten att det är en blöja, smart vä