Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga badblöjor online!

Fynda badblöjor billigt online hos oss på Fyndiq! Visst kan barn i blöjålder också vara med och bada, allt som behövs är en ordentlig badblöja – och billiga badblöjor hittar du här hos oss på Fyndiq! Vi har nämligen samlat ett brett sortiment av badblöjor för barn att ha på sig under badandet i simhallen, vid badstranden eller i poolen. Här finns en rad olika varumärken att välja bland också såsom Lindberg, Minymo och Swimpy samt många, många fler. Kika genom sortimentet och klicka hem de badblöjor som passar för ditt barn, välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Det är aldrig roligt att gå omkring med en blöt blöja, oavsett om det beror på ett dopp i det blå eller annat så var noga med att byta på barnet så fort ni badat klart! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Smart med badblöja! Att bada med blöjan på är inget hinder för många barn – de hoppar glatt i ändå! Men att bada i vanlig blöja är långt från hygieniskt, inte för barnet själv eller medbadare. Därför är det smart att låta barnet bära en speciell badblöja. Dessa är utformade för att inte hindra barnets rörlighet men samtidigt hindra att missöden sker i vattnet under badandet. Dessutom finns flera storlekar att välja bland – och det syns inte på produkten att det är en blöja, smart va?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.