Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga badbyxor till barnen på nätet! Oavsett om det är simhallen, babypoolen eller stranden som gäller är det viktigt att barnen har funktionella och snygga badbyxor. Det blir mycket hopp, plask och lek i vattnet som gör att badbyxor slits snabbt, därför kan det vara bra att köpa två – eller fler! Det är ju roligt att ha lite att byta med också och hos oss på Fyndiq finns ett stort utbud av billiga badbyxor att välja bland. Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Barn ändrar sig snabbt, så dubbelkolla att motiv, färg eller modell är godkänt innan badbyxor klickas hem. Det kan även vara svårt att hänga med när barnen växer så det knakar, ta därför en titt på vår storleksguide så du väljer rätt storlek. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Barn badbyxor för simning och vattenlek. Hos oss på Fyndiq finns badbyxor från älskade varumärken som bland annat Quiksilver, Billabong, Lundmyr of Sweden, Rockfella och Lindberg. Barnen kommer med säkerhet leka storstilat under badstunden och gillar man motiv från Disney eller på Avengers, Angry Birds eller Spindelmannen är Fyndiq rätt ställe att shoppa på. Våra sköna badbyxor för barn med tryck av fotokvalitet perfekt för alla typer av vatten-, pool- och strandaktiviteter!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.