Kundservice

Fynda billiga barn baddräkter på nätet

4 103 fynd


Filtrera

Handla från ett stort utbud av barnbaddräkter

Barn i alla åldrar älskar att bada, simma, plaska och leka i poolen, på simhallen och på sandstranden. Hos oss på Fyndiq finns massor av billiga barn baddräkter att klicka hem smidigt online. Här finns baddräkter med coola detaljer, enfärgade och med barnens favorittryck som Mimmi, Hello Kitty, Frozen och Disney prinsessor. För dem som föredrar snygga mönster och mer sportiga varianter finns det också mycket att välja mellan. Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Det kan vara smart att beställa mer än en baddräkt, eftersom de slits flitigt under barnens vattenlekar. Använd också vår storleksguide för att hitta rätt passform och undvika felköp. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Snygga och funktionella baddräkter till barn

Vi på Fyndig kan erbjuda det mesta, vi har allt från söta och tuffa baddräkter till populära varumärken, budget-varianter och stiliga badklänningar. Varför inte kombinera olika stilar — en turkos TOPmodel baddräkt passar kanske bra på barnkalaset medan en svart blir toppen att ha på simskolan. Alla baddräkter som samlats hos oss har skön passform och går att använda i både klor- och saltvatten, perfekt för fantasifulla lekar i vattnet oavsett om det sker utomhus eller inomhus. En bra baddräkt till barnen är ett måste — året om!