Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga dregellappar online

39 Fynd

Fynda dregellappar till baby billigt hos oss på Fyndiq

När barnen är små är kontrollen över saliven dålig och salivproduktionen större, för att inte prata om hur det ibland kan se ut när barn har ätit. Det kan helt enkelt bli lite kladdigt och klibbigt med de små liven och därför kan det vara bra att ha ett gäng dregellappar hemma! En dregellapp är som en haklapp eller scarf, och gör det alltså enklare för dig att hålla din baby lite mer ren. Klicka enkelt och bekvämt hem ett dregellappar billigt hos oss på Fyndiq — välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Oavsett hur många haklappar till baby du beställer så är frakten ändå densamma. Söker du efter något annat till barn är det bara kolla kategorierna eller använda sökfunktionen för att hitta det du är ute efter. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mindre kladd med dregellappar från Fyndiq

Innan du testat det så kan du inte veta, men vi är säkra på att du kommer bli nöjd med de dregellappar du beställer! Dessutom slipper du tvätta kläder lika ofta, eftersom dregellapparna för baby är lätta att byta ut och skyddar mot diverse kladd. De finns i många olika utföranden, med allt från spets, rosetter, roliga tryck och fina färger. Varför inte testa Scarfs-haklappar i 4-pack eller kanske 3-pack Scarfs-haklapp stjärnor? Det finns något för alla smaker helt enkelt. Gör dig själv och din baby en tjänst och beställ billiga dregellappar för en enklare vardag!