Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga dregellappar online!

Fynda dregellappar till baby billigt hos oss på Fyndiq! När barnen är små är kontrollen över saliven dålig och salivproduktionen större, för att inte prata om hur det ibland kan se ut när barn har ätit. Det kan helt enkelt bli lite kladdigt och klibbigt med de små liven och därför kan det vara bra att ha ett gäng dregellappar hemma! En dregellapp är som en haklapp eller scarf, och gör det alltså enklare för dig att hålla din baby lite mer ren. Klicka enkelt och bekvämt hem ett dregellappar billigt hos oss på Fyndiq — välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Oavsett hur många haklappar till baby du beställer så är frakten ändå densamma. Söker du efter något annat till barn är det bara kolla kategorierna eller använda sökfunktionen för att hitta det du är ute efter. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mindre kladd med dregellappar från Fyndiq! Innan du testat det så kan du inte veta, men vi är säkra på att du kommer bli nöjd med de dregellappar du beställer! Dessutom slipper du tvätta kläder lika ofta, eftersom dregellapparna för baby är lätta att byta ut och skyddar mot diverse kladd. De finns i många olika utföranden, med allt från spets, rosetter, roliga tryck och fina färger. Varför inte testa Scarfs-haklappar i 4-pack eller kanske 3-pack Scarfs-haklapp stjärnor? Det finns något för alla smaker helt enkelt. Gör dig själv och din baby en tjänst och beställ billiga dregellappar för en enklare vardag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.