Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Medvetet Val
Kundbetyg

Fynda billiga underkläder för barn här!

Även barnrumpor behöver underkläder! Den som inga byxor har, han får gå med rumpan bar – ja om man inte har några underkläder vill säga. Och underkläder är någonting vi alla behöver, och likaså de små barnen. Därför har vi på Fyndiq samlat mängder av olika underkläder för barn på ett och samma ställe, så att du som mamma eller pappa kan plocka hem mängder av små trosor och kalsonger till din älskade unge. Kom in och kika vad vi har att erbjuda! Billigt med hög kvalitet är vad vi erbjuder – allt för att du som kund ska bli nöjd!

Tips för ett lyckat köp! Ekologiska barnkläder är någonting som har blivit mode för barn den senaste tiden, så satsa även på ekologiska underkläder om du har möjlighet. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Kalsonger och trosor i mängder! När det kommer till underkläder för barn är det kanske inte jätteviktigt hur de ser ut, utan snarare att de sitter på bra. Men det ena behöver inte heller utesluta det andra – och här hittar du mängder roliga varianter att välja mellan. Kanske har du letat efter ett par hippa Björn Borg kalsonger för barn på rea utan att hitta? Då har du kommit till rätt ställe för det finns nämligen här! Likaså har du kommit rätt om små babykläder, som till exempel toaletträningsbyxor, är vad du söker. Välkommen in och fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.