Kundservice

Fynda billiga jeans barn online

26 Fynd

Köp barnens jeans billigt online

Något som de flesta av oss har i garderoben är ett par jeans, så varför ska inte även barnen ha det? Här har vi på Fyndiq samlat massor av billiga jeans för barn från mängder av olika varumärken att sätta tänderna i — både för de allra minsta barnen till de som är lite större. Vad sägs om att plocka hem ett par jeans från Pippi, Disney eller från Lundmyr of Sweden? Kolla igenom det breda utbudet av jeans för barn och hitta det par som passar ditt barn bäst — välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Behöver du även egna jeans? Vi har självklart också kläder för tonåringar och vuxna — men de kläderna hittar du i andra kategorier! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Slipp knappar och dragkedjor i jeansen

Det som är lite speciellt med många jeans för barn är att de vanligtvis saknar både knapp och dragkedja och istället har resårband för att hålla byxorna på plats — något som är mycket skönare för de mindre barnen när det vankas lekstund! Men lika snygga som vanliga jeans är barnjeansen så klart! Här finns massor av coola brallor att välja bland både med Musse Pigg på, med tillhörande skärp eller med tuffa slitningar. Du hittar även traditionella jeans till de lite större barnen här — och de jeansen har, precis som vuxenjeans, både knapp och dragkedja!