Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga jeans barn online!

Köp barnens jeans billigt online! Något som de flesta av oss har i garderoben är ett par jeans, så varför ska inte även barnen ha det? Här har vi på Fyndiq samlat massor av billiga jeans för barn från mängder av olika varumärken att sätta tänderna i – både för de allra minsta barnen till de som är lite större. Vad sägs om att plocka hem ett par jeans från Pippi, Disney eller från Lundmyr of Sweden? Kolla igenom det breda utbudet av jeans för barn och hitta det par som passar ditt barn bäst – välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du även egna jeans? Vi har självklart också kläder för tonåringar och vuxna – men de kläderna hittar du i andra kategorier! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Slipp knappar och dragkedjor i jeansen! Det som är lite speciellt med många jeans för barn är att de vanligtvis saknar både knapp och dragkedja och istället har resårband för att hålla byxorna på plats – något som är mycket skönare för de mindre barnen när det vankas lekstund! Men lika snygga som vanliga jeans är barnjeansen så klart! Här finns massor av coola brallor att välja bland både med Musse Pigg på, med tillhörande skärp eller med tuffa slitningar. Du hittar även traditionella jeans till de lite större barnen här – och de jeansen har, precis som vuxenjeans, både knapp och dragkedja!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.